4 december 2021

Wilt u leuke foto’s van uw bruiloft? Huur dan een photobooth!

3 min read

Als bruidsmeisje van mijn beste vriendin was ik betrokken bij de voorbereidingen voor de bruiloft. Voordeel hiervan is voor mij dat ik mee mag beslissen bij haar bruiloft, voordeel voor haar is dat zij minder werk heeft van de bruiloft. Zoals u mogelijk weet vergt het organiseren van een bruiloft ontzettend veel werk. Voor zowel de bruid als de bruidegom zijn er veel keuzes te maken. Wie nodigen wij uit? Welke kleding ga ik dragen? Hoe moet de bruiloft er van a tot z uit komen te zien? Omdat ik net als de bruid wel van een feestje houd, heb ik aangeboden om het feestje naderhand te gaan begeleiden. Ik heb de versiering geregeld, een goede deejay, en daarnaast heb ik werk gemaakt van de verlichting. Om te zorgen dat het voor jong en oud leuk is, is er ook een luchtkasteel gehuurd. Voor de momenten waarop het feestje mogelijk een beetje inkakt, of voor wanneer men even niet wil dansen, wilde ik een photobooth huren. Het idee van een photobooth is dat het leuk is om samen met iemand op de foto te gaan. Secundair speelt mee dat het ook leuk is om foto’s te hebben van het feestje voor naderhand. Het idee was om de foto’s die gemaakt worden in de photobooth in een album te plakken en deze aan het kersverse bruidspaar te geven naderhand. Omdat ik nog nooit eerder een photobooth heb gehuurd heb ik op het internet gezocht naar bedrijven waar ik een photobooth kan huren. Er waren verschillende partijen die een photobooth kunnen verzorgen, dus heb ik moeten kijken welke van de verschillende aanbieders voor ons gemakkelijk te bereiken was. Ik heb toen uiteindelijk de keuze gemaakt op de website die mij het meest betrouwbaar over kwam. Dit was de website boothdeluxe.nl . Op deze website zag ik dat het mogelijk is om een photobooth te huren. Verder viel het me op deze website op dat het een erg verzorgde website was waar gemakkelijk in te navigeren was. Ik ben toen een kijkje gaan nemen op deze website.

Een photobooth huren voor een feest? Kijk dan hier op de site

Op de website werd het beeld dat ik van tevoren had bij een photobooth op een huwelijksfeest, bevestigd. Op de website was informatie terug te vinden wat het zo leuk maakt om een photobooth te huren. De tekst sprak me erg aan en ik werd er spontaan enthousiast van. Ik ben toen via het contact gedeelte op de website, contact gaan leggen met de mensen van boothdeluxe.nl . Ik heb de situatie uitgelegd waar ik mee zat en heb toen een offerte opgevraagd. Op deze manier kon ik een inschatting maken of een photobooth huren ook daadwerkelijk een reële optie was voor de bruiloft waar ik de photobooth voor wilde inzetten. Ik kreeg al snel een reactie met een nette offerte. De benadering van het bedrijf was erg klantgericht en vriendelijk. De keuze was daarom snel gemaakt om de photobooth bij dit bedrijf te huren.

Wilt u meer weten?

Wanneer u meer wilt weten over het gebruik van een photobooth op een locatie, gaat u dan eens:

  • Naar de website van dit bedrijf
  • Lezen welke opties er zijn voor het huren van een photobooth
  • Contact opnemen met het bedrijf om te kijken of een photobooth huren iets voor uw gelegenheid is

Kijk ook eens naar de goede gebruiksvoorwaarden van dit bedrijf. Wij zijn erg tevreden met de geleverde dienst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *