22 januari 2022

Goed toegangscontrolesysteem

2 min read
Toegangscontrolesysteem

Een goed toegangscontrolesysteem heb je tegenwoordig wel nodig. Helemaal wanneer je een evenement gaat organiseren waar heel veel mensen op af komen. Je moe ervoor zorgen dat de veiligheid van deze bezoekers gewaarborgd blijft. Vroeger kon je volstaan met de bezoekers een lange rij te laten maken en deze één voor één te controleren. Maar tegenwoordig zijn de eisen wat strenger geworden, dus ook het controleren hiervan. Met de hulp van speciale toegangspoorten is het mogelijk om de veiligheid zeker te garanderen, want hiermee komt niemand ongevraagd het terrein op.

Mobiel toegangscontrolesysteem

Een keer per jaar organiseren wij een zeer groot evenement in de stad. Hier komen heel veel mensen op af en aan ons de taak om alles tot in de puntjes te regelen. Niet alleen moeten wij voor de muziek zorgen, maar ook voor materiaal om het veld mee af te schermen. Mensen zonder een kaartje zijn hier zeker niet gewenst. Ook moeten er veel ander dingen geregeld worden, maar om te beginnen moeten wij ervoor zorgen dat bij de ingang alles op rolletjes loopt. Het is de bedoeling dat de mensen één voor één naar binnen kunnen en er verder geen problemen ontstaan. Om dit in goede banen te regelen huren wij elk jaar via Geran de mobiele poorten. Dit zijn draaihekken waar de bezoekers doorheen kunnen lopen wanneer zij een kaartje hebben gekocht.

Toegangscontrolesysteem

Een geslaagd evenement

Dit jaar was het de derde keer dat wij dit evenement gingen organiseren. De eerste keer was lastig, omdat je niet weet wie er allemaal komen. Deze derde keer was w\voor ons een stuk makkelijker, Vooral omdat wij nu wisten hoe en wat er allemaal geregeld moest worden. Ook wisten wij dat bij Geran veel te regelen was.

Echter hebben wij dit jaar voor een andere toegangspoort gekozen. Een verlichte container met tourniquet. Voordeel hiervan is dat de medewerkers binnen zitten en door het luikje de kaartjes kunnen verkopen. Voor de bezoekers is het niet mogelijk om ongemerkt het terrein op te komen, want de enige ingang is langs deze poort.

Meer weten over Geran?

Geran is het bedrijf die al vele jaren bestaat. Zij hebben al vele projecten tot een groot succes weten te brengen en daar komen zeker nog veel meer bij. Wil jij meer weten over de mogelijkheden die dit bedrijf allemaal te bieden heeft, neem dan zeker ene kijkje op hun website.