4 december 2021

Fruitmand krijgt een beter imago

2 min read
fruitkist mega

De fruitmand, vooral die met duurzame en biologische producten, lijkt bezig met een opmars. Steeds vaker wordt een luxe opgemaakte fruitkist als relatiegeschenk aangeboden. In de kist zitten allerlei soorten biologische fruitproducten, smoothies, thee en luxe notenrepen. Met zo’n cadeau bewijst de opdrachtgever dat hij bewust bezig is met het milieu. Want fruit is gezond en als het op een duurzame manier wordt verbouwd is het ook goed voor het milieu. Een fruitmand kan overal in Nederland worden bezorgd dankzij de online webshop van Fruitzaam. 

fruitkistje standaard

Gevoel van duurzaamheid

Bij het telen van fruit krijg je als consument sneller een gevoel van duurzaamheid dan bij het telen van bloemen. Het is algemeen bekend dat het telen van bloemen in grote kassen gebeurt, waarbij lang niet altijd gebruik wordt gemaakt van biologische productiemiddelen. Fruitzaam heeft een duurzaamheidscertificaat. Dat betekent dat het bedrijf aan strenge eisen voldoet op het gebiedt van inkoop van materialen en bedrijfsvoering. Een fruitmand bevat biologisch fruit, is gemaakt van gemakkelijk afbreekbare materialen en wordt op een zo min mogelijk vervuilende manier naar zijn eindbestemming getransporteerd. Bovendien werkt Fruitzaam waar mogelijk met mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt.

Fruitkist de luxe geboorte

Fruitmand kan online worden besteld

Voor het bestellen van een fruitmand hoef je allang niet meer op zoek naar een groenteboer. In de webshop van Fruitzaam kun je op een heel gebruiksvriendelijke manier de mooiste fruitkisten bestellen. Eerst kies je voor een model fruitmand en voor de gewenste inhoud. Daarna heb je de mogelijkheid om er een persoonlijk berichtje aan toe te voegen. Als je er helemaal een feestelijke gebeurtenis van wilt maken voeg je één of meer ballonnen toe. Met zo’n leuk cadeau is het jammer dat je er zelf niet bij aanwezig bent als de fruitmand wordt bezorgd.