21 oktober 2021

Feestje op het werk, zoeken naar podium te huur

1 min read

Ik had onlangs een feestje op het werk dat georganiseerd diende te worden. Hiervoor hadden we heel wat materiaal nodig. Een van de zaken die we nodig hadden, was een podium. Daarom ging ik op zoek op het internet met de zoekterm podium te huur. Na wat zoekwerk kwam ik terecht op deze website. Hieronder kunnen jullie mijn ervaring hiermee doornemen.

Mijn ervaring met dit bedrijf

Ik had nood aan een podium dus. Ik wist wat ik nodig had, dit vond ik ook bij dit bedrijf. Maar natuurlijk had ik nog wel enkele vragen: hoeveel zou dit kosten, wat was er effectief inbegrepen en wat niet? Dit gesprek verliep zeer vlot. Zo wist ik eigenlijk al zeer snel dat de prijs ook goed meeviel. Paste perfect binnen ons budget. We zijn dus vrij snel met elkaar in zee gegaan. Ook dit verliep allemaal zeer vlot: de podiumbouwers waren er ruim op tijd, werkten heel efficiënt… Bovendien was het podium ook zeer stevig, zeer kwalitatief… Heel tevreden over alles dus eigenlijk. Kortom, ook op zoek naar een podium om te huren voor een feestje bij jou op het werk of gewoon privé? Dan raad ik je graag dit bedrijf aan! Het was een echte topper!