Feestje of geen zin om te koken?

Het is binnenkort weer de hoogste tijd voor een (tuin)feestje, verjaardag of een speciale jubileum. Misschien wel een trouwerij in eigen huis. in ieder geval is het weer tijd om goed uit te pakken om wat leuks neer te zetten voor jezelf en de uitgenodigde gasten. Dit zijn natuurlijk maar enkele voorbeelden waarbij Van Regteren weer flink kan uitpakken om uw feestje te voorzien van de lekkerste hapjes en drankjes. Een goed verzorgde catering bij je thuis.

Er zijn tevens ook meer voorbeelden te geven. Je kan namelijk wel eens geen zin hebben om te koken of er geen tijd voor hebben. Daarnaast kan je ook wel eens ziek zijn. In ieder geval zijn wij er voor u om een smaakvol en vers bereide maaltijd neer te zetten. Er zijn voor u drie verschillende mogelijke beschikbaar voor catering aan huis, namelijk:

  • Onze afhaalmaaltijden
  • De maaltijdservice aan huis
  • Evenementcatering op locatie

Van maandag tot en met vrijdag is de catering beschikbaar en kunt u thuis genieten van ons diverse aanbod. Er is een wekelijks wisselend menu van seizoensgerelateerde producten. Daarom is er altijd voldoende keus voor een gezonde maaltijd. Voor de kleine bestelling is alles al binnen een half uur bij uw thuis. Daarbij bieden wij ook een ideale broodjes catering aan. Wat is er nou fijner dan genieten van vers belegde broodjes thuis, tijdens een vergadering, lunch of bedrijfsevenement? Naar mijn idee niks. Het is een heerlijk moment om even tot rust te komen en energie op te doen voor de volgende werkzaamheden. De broodjes worden te allen tijde met de allerbeste ingredi├źnten en is er een ruim assortiment, waardoor er altijd voldoende keuze is. Het assortiment gaat van sandwiches tot Turkse pides tot zachte/knapperige bolletjes. Nog meer weten over dit uitgebreide assortiment? Neem dan een kijkje bij Van Regteren.