22 januari 2022

Een alcoholvrije gin bestellen!

1 min read
alcoholvrije gin

Als je in de zomer lekker op het terras zit is het natuurlijk lekker om wat drankjes te bestellen, dan is het ook leuk als je wat variatie hebt natuurlijk. Mensen die boven de achttien zijn vinden het dan ook lekker om wat te drinken waar alcohol in zit, zoals wijn, bier of speciaal bier. Naast bier en wijn bestellen veel mensen tijdens hun bezoek aan het terras ook cocktails, nu heb je tegenwoordig enorm veel verschillende cocktails en ieder restaurant of bar biedt andere aan. Nu heb je tegenwoordig ook steeds meer virgin cocktails, dit zijn eigenlijk gewoon cocktails waar de alcohol weggelaten is. Als je dan bijvoorbeeld een gin tonic besteld krijg je de cocktail met alcoholvrije gin, een goede oplossing voor allerlei mensen die geen alcohol willen of mogen drinken.

alcoholvrije gin

Soorten virgin cocktails 

Een alcoholvrije gin tonic kan je bestellen als je bijvoorbeeld nog minderjarig bent, dan mag je nog helemaal geen alcohol drinken of bestellen. De alcoholvrije cocktails worden ook wel mocktails genoemd, zo is het duidelijk op de kaart tijdens dat je een alcoholvrij drankje wilt bestellen. Zo heb je allerlei soorten cocktails waar geen druppel alcohol in zit, zoals:

  • Virgin mojito 
  • Nada colada
  • Mango martini
  • Sunset
  • Pink lady
  • Coconut dram

Deze cocktails zijn allemaal alcoholvrij en zijn dus de meest gekozen soorten als je naar een restaurant gaat of lekker op het terras zit. Jaarlijks komen er ook allerlei nieuwe soorten en smaken bij, zodat er steeds meer alternatieven zijn. 

Meer verhalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *